Mio Standard motorna kosa BK45ED

Cena z DDV
549,00 €
Blagovna znamka: Mio Standard
Šifra artikla: MSBK45ED
Kategorije: Urejanje okolice, Motorne kose, Bočne kose in trimerji

Deli z ostalimi:     

Mio Standard Motorna Kosa – Za Brezhibno Urejeno Okolje

 

Ponosno vam predstavljamo Mio Standard motorno koso, ki združuje robustnost, zmogljivost in udobje za vrhunsko urejene površine. Ta model je pravi spremljevalec za učinkovito in prijetno vzdrževanje vašega okolja.

Izvrstno Ime za Kvaliteto: Z izbiro Mio Standard se odločate za izjemno kvaliteto. Znamka je znana po svoji zanesljivosti in vzdržljivosti ter je priljubljena med tistimi, ki iščejo vrhunske rešitve za urejanje površin.

Močan Kawasaki Motor za Zanesljivo Delovanje: S KAWASAKI 2T motorjem, ki razvije 1,5 kW moči, boste preprosto kosili in oblikovali vaše površine. Ta zmogljiv motor zagotavlja konstantno delovanje in optimalno učinkovitost.

Lahek in Preprost za Uporabo: Z neto maso 9,0 kg je kosa enostavno upravljana in primerna tudi za daljše delo. Lahek dizajn olajšuje manevriranje, hkrati pa zmanjšuje utrujenost.

Udobna Oprema za Dolgotrajno Delo: Priložen dvojni nosilni komfortni pas zagotavlja, da boste koso nosili udobno, tudi pri daljšem delu. To vam omogoča večjo produktivnost in udobje.

Inovativna Tap&Go EASY LOAD Glava: Opremljena s Tap&Go EASY LOAD glavo, ta kosilnica omogoča hitro in enostavno menjavo nitke med delom. To vam omogoča neprekinjeno delo brez prekinitev.

Optimalna Kapaciteta Rezervoarja za Neprekinjeno Delo: S prostornino rezervoarja 0,8 l bo kosa delovala neprekinjeno dlje časa, saj ni potrebe po pogostem polnjenju goriva.

Dvojni Ročaj za Dodatno Kontrolo: Z dvojnim ročajem boste imeli boljši nadzor in stabilnost pri uporabi. To vam omogoča bolj natančno in učinkovito urejanje.

Visoko učinkovito Rezanje za Različne Potrebe: S priloženim 3Z jeklenim rezilom bo kosa kosila in oblikovala različne vrste površin ter rastlin.

Mio Standard motorna kosa je vaš zanesljiv partner za visoko kakovostno urejeno okolje. Ne glede na zahtevnost naloge, bo ta motorna kosa kosila s preciznostjo in vam omogočila uživanje v brezhibno urejenih površinah.

 

Lastnosti izdelka

Blagovna znamkaMio Standard
MotorKAWASAKI - 2T
Moč motorja1,5 kW
Neto masa9,0 kg
Opremadvojni nosilni komfortni pas
Prostornina44,8 ccm
Prostornina rezervoarja0,8 l
RočajDvojni
Tip rezila3Z jekleno

Poišči prodajalca

Dobro je vedetiHonda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia