Honda vrtni traktor HF 2625 HME

Cena z DDV
7.490,00 €
Blagovna znamka: Honda
Šifra artikla: HF2625HMEH
Kategorije: Vrtni traktorji, Urejanje okolice, Kosilnice

Deli z ostalimi:     

Honda traktorske kosilnice so napredno in vzdržljivo orodje za košnjo in povečajotako učinek kot užitek. Idealne za velike zelenice, parke in športna igrišča

Te kosilnice so izdelane za najboljši možni učinek, ne glede na vrsto trave, ki jo kosite. Natančno pokosijo katerokoli zelenico in za sabo ne puščajonobenih nepokošenih ostankov. Opremljene s Honda motorjem, vas ne bodo nikoli pustile na cedilu in motor bo vedno gladko tekel. Traktorske kosilnicePremium ponujajo tri dodatne lastnosti: pobiranje trave ali listja, deflektor za usmerjanje izmeta in enostavno mulčenje. Da boste lahko veliko zelenico imeli čim bolj popolno, smo traktorske kosilnice opremili s širšo širino košnje, udobnim sedežem in drugo opremo, ki zagotavlja izvrstno učinkovitost. V-twin motorji zagotavljajo brezhibno in zanesljivo delovanje. Rezila vklapljate z enostavnim pritiskom na gumb, hidrostatičen prenos pa poskrbi, da veliko zelenico pokosite do popolnosti in vam to ne vzame preveč časa.

Optiflow

Ventilator pod pokrovom rezalnika izboljša pretok zraka med rezalnikom in vrečo za travo. To znatno izboljša zbiranje pokošene trave v vrečo.Ključ do učinkovite košnje je močan in pravilno usmerjen pretok zraka. Honda Optiflow je sistem, ki združuje močno sesanje in nizkoturbulentni pretok zraka. Ta kombinacija pomaga ohranjati moč ob delovanju motorja, zmanjšuje hrup in zmanjšuje akumuliranjepokošene trave. Ventilator, ki je nameščen na rezalni del pritegne zrak iznad motorja, s čimer omogoča hlajenje motorju ter mu s temzagotovi večjo moč.

Ojačan vpih zraka

Običajen rezalni del je praviloma zaprt in omejen, a pri Hondi smo ugotovili, da lahko zajame več zraka, če ostane odprt. Tako smo dodali več odprtin na vrh rezalnegadela in povečali dovod zraka.

Izmet trave

Za izboljšan izmet trave smo razvili posebno korito za izmet v obliki konusa. Zaradi svoje posebne oblike se trava v njem ne zamaši, ampak brezhibno nadaljuje pot vvrečo.

Pospešek

Dva ventilatorja, pritrjena vsak na eno rezilo, potegneta zrak skozi odprtine. Ta pospešeni dovod zraka zatem kanalaventilatorja usmerita in odpihata pokošeno travo v vrečo.

Vreča za travo

Večja kot je vreča, večji dovod zraka ji omogoča. Izgled vreče v slogu flamenko obleke je največja vreča za travo na tržišču in s tem zagotavlj hrambo največjo možnokoličino pokošene trave.

Versamow™ spremenljiv sistem mulčenja

Z eno samo ročico bo Hondin sistem Versamow ali zbiral pokošeno travo v vrečo ali pa jo bo dokončno zmlel in joodvrgel nazaj na trato kot naravno gnojilo Za najboljše rezultate mulčenja, morajo biti koščki odrezane trave dovoljmajhni, da dosežejo korenino rastline in da zmanjšajo formacijo stebla. Količina koščkov odrezane trave mora biti ustrezno prilagojena, da seizognemo kopičenju odloženih koščkov, saj preveč nakopičenih ostankov trave zaduši travnate bilke (porumenijo) in sprožijo sušenje trave.Z enim potiskom ročice lahko nadzirate količino zbrane trave v vreči in se s tem izognete preveliki količini odložene trave. Če je vaša trava previsoka, kerje niste imeli časa pokositi, odprite okno do konca in pričnite s košenjem visoke trave, v vrečo pa se lahko zbere visoka trava.

Profesionalen motor

Vsi Honda motorji so opremljeni z OHV (over head valvenadglavni ventil) in vsebujejo rokav cilindra iz nerjavečega jekla, krmilni ležaj na gredi, visoko zmogljivzračni filter in jekleni pokrov ventilatorja.

Honda motor

Kot pionir v izdelavi 4-taktnih in V-twin motorjev, je Honda vodilni proizvajalec motorjev na svetu v svojem razredu. Zanesljivost in izvrstna učinkovitost naših motorjev sta legendarni in zato nam zaupajo tako posamezniki, kot profesionalci in industrijski trgi.Zato naša sodobna kosilnica vsebuje:Raztezovalnik za enostaven zagon in ponovni zagon.• Najnižjo porabo in najnižjo stopnjo emisij v primerjavi z kosilnicami drugih proizvajalcev.Naši profesionalni OHV motorji so posebej razviti za velike napore in vsebujejo rokave iz litega železa,podporo gredi, zračni filter velike kapacitete in jeklen pokrov ventilatorja.

Sinhronizirano delovanje rezil

Obe rezili sinhrono pokrivata rezalni del, kar pripomore k natančni košnji in prepreči, da bi deli trate ob obračanjuizostali. Obstajata dve vrsti rezalnikov : prvi vsebuje asinhrono rezilo, drugo sinhrono rezilo. Asinhroni rezalniki vsebujejo dve asinhroni rezili, ki sta rahloodmaknjeni drug od drugega. Sinhroni rezalniki so sestavljeni iz dveh rezil, ki sta sinhronizirani z jermenom, ki vzdržuje 90 stopinjski kot. Prednostsinhroniziranega rezalnika je sposobnost nenehnega delovanja, kar kosilnici omogoča, da kosi tudi ob obračanju, obenem mu omogoča boljši pretokzraka pod rezalnim delom, kar pomeni, da vreča vsesa vso pokošeno travo, zmanjša pa se možnost, da bi se vhod v vrečo zamašil.

Lastnosti izdelka

ModelHF 2625 HME
MotorHonda, 4-taktni, OHC V twin, GXV690
Moč motorja13.9 kW - 2800/min.
Prostornina690 ccm
Hitrost0 - 8.2 km/h
Prostornina rezervoarja8,5 l
Količina olja v motorju2,2 l
Hitrost0-8,2 km/h
MenjalnikHidrostatični
Tip rezilDva noža (sinhrona)
Širina reza122 cm
Višina košnje29-90mm , 7 stopenj
Prostornina koša350 l
Zmogljivost (pobiranje v koš) 100m21min 36sek
Mulčenjeserijsko
Izmet zadajopcijsko
Vlečna napravaopcijsko
Pnevmatike spredaj15x6,00 - 6
Pnevmatike zadaj18x8,50 - 8
Dolžina2.460 mm
Širina1.250 mm
Višina1.120 mm
Masa261 kg
Hrupnost105 dB(A)

Poišči prodajalca

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia