Honda kosilnica HRG 466 SKEP

Cena z DDV
669,00 €
Blagovna znamka: Honda
Šifra artikla: HRG466CSKEP
Kategorije: Kosilnice s kovinskim ohišjem, Urejanje okolice, Kosilnice

Deli z ostalimi:     

Honda HRG 466 SKEP Kosilnica – Moč, Prilagodljivost in Učinkovitost za Vaš Vrt

 

Ponosno vam predstavljamo kosilnico blagovne znamke Honda, model HRG 466 SKEP. Zasnovana z izjemno skrbnostjo in inovacijami, ta kosilnica prinaša zmogljivost, prilagodljivost ter dosledno učinkovitost, ki si jo vaš vrt zasluži.

Kompaktne Dimenzije, Velik Učinek: Z dimenzijami 1470 x 497 x 980 mm se Honda HRG 466 SKEP ponaša z optimalno velikostjo, ki omogoča enostavno manevriranje po vašem vrtu. S svojo maso 32 kg je lahka in pripravljena na vsako košnjo.

Napreden Enostopenjski Menjalnik: Enostopenjski menjalnik ponuja brezskrbno upravljanje med košnjo. Ne glede na zahtevnost terena, boste kosilnico enostavno vodili in ohranjali nadzor nad hitrostjo.

Moč in Zmogljivost Motorja: Za srce te kosilnice skrbi motor GCVx145, ki ponuja moč 3,1 kW pri 3600 vrtljajih na minuto. To zagotavlja, da bo vaša košnja hitra, temeljita in natančna, ne glede na razmere.

Robustno Kovinsko Ohišje: Izdelano iz trpežnega kovinskega ohišja, ta kosilnica zdrži izzive vsakodnevne uporabe in nudi zanesljivo zaščito motorja ter notranjih komponent.

Prilagodljiva Višina Reza: S 6 stopnjami višine reza (20-74 mm) lahko kosilnico prilagodite glede na vaše preference in potrebe vašega vrta. Ne glede na želeno dolžino trave, bo HRG 466 SKEP kosilnica sledila vašim željam.

Zanesljiv Zaganjač in Učinkovitost Goriva: Ročni zaganjač omogoča hiter zagon kosilnice, medtem ko prostornina rezervoarja 0,91 l zagotavlja nemoteno delovanje brez nepotrebnih prekinitev.

Odlično Pomerjena Širina Reza: S širino reza 460 mm bo kosilnica hitro in temeljito pokrila površino vašega vrta, kar bo prihranilo čas in trud.

Izjemna Prostornina Koša: S prostornino koša 50 l bo kosilnica košnjo naredila še bolj učinkovito, saj bo večja količina trave shranjena brez potrebnih prekinitev.

Napredno Rezanje z 2 Nožema: Kosilnica je opremljena s 2 nožema za mulčenje, kar omogoča nego trate in vračanje hranilnih snovi v zemljo.

Honda HRG 466 SKEP kosilnica združuje tehnologijo, zmogljivost in prilagodljivost za odlične rezultate na vašem vrtu. Ne glede na zahtevnost terena ali velikost površine, bo ta kosilnica kosila brezhibno in vam omogočila uživanje v urejenem okolju.

 

Lastnosti izdelka

Blagovna znamkaHonda
Dimenzije (D × Š × V)1470 x 497 x 980 mm
Masa32 kg
MenjalnikEnostopenjski
ModelHRG 466 SKEP
MotorGCVx145
Moč motorja3,1 kW - 3600/min
OhišjeKovinsko
Pogonska kolesaZadnja
Prostornina koša50 l
Prostornina rezervoarja0,91 l
Tip rezila2 noža (mulčer)
Višina reza (mm)20-74, 6 stopenj
ZaganjačRočni
Širina reza (mm)460

Poišči prodajalca

Dobro je vedetiHonda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia