Čas je za akcijo! Vrtni traktorji, kose in kosilnice Honda po neverjetnih cenah

Honda v akciji!

Čas je za urejanje okolice! Preden se lotite dela, si priskrbite učinkovite, kakovostne in zanesljive pomočnike. V Hondini ponudbi boste poleg vrtnih traktorjev, kos in kosilnic našli tudi puhalnike za listje, prekopalnike, škarje za živo mejo, agregate in še marsikaj. Pohitite, da ujamete neverjetne popuste!

Vse akcijske izdelke si lahko ogledate s klikom TUKAJ

Z vrtnimi traktorji Honda boste kosili učinkovito in z užitkom

Vrtni traktorji Honda so napredno in vzdržljivo orodje za košnjo velikih površin, kot so velike zelenice, parki in športna igrišča. Z njimi lahko natančno pokosite katero koli vrsto trave.   

  Sinhronizirano delovanje rezil omogoča natančno košnjo tudi ob obračanju in preprečuje, da bi se vhod v vrečo zamašil. Sistem Optiflow z ventilatorjem pod pokrovom rezalnika pa omogoča izboljšan pretok zraka za lažje zbiranje pokošene trave v vrečo.

Tu je še Hondin Versamow™ spremenljiv sistem mulčenja, ki zbira pokošeno travo v vrečo ali pa jo dokončno zmelje in jo odvrže nazaj na trato kot naravno gnojilo.

Vrtne traktorje Honda poganjajo Hondini brezhibni in zanesljivi motorji z OHV oziroma nadglavnim ventilom, ki je posebej razvit za premagovanje velikih naporov. Pohvalijo pa se lahko tudi z najnižjo porabo in najnižjo stopnjo emisij, v primerjavi s kosilnicami drugih proizvajalcev.

Volan z mehkim oprijemom, ergonomsko oblikovan sedež z naslonjalom za roke ter gumb za lažje obračanje nudijo dodatno udobje. Za vidljivost skrbijo avtomatske LED luči, za boljši pregled nad delovanjem vrtnega traktorja pa barvni LCD-zaslon.

Priročne in zmogljive motorne kose Honda

Honda v svojem asortimanu ponuja tudi motorne kose. Ponašajo se z zmogljivimi 4-taktnimi motorji, vzdržljivo glavo menjalnika, ki je odporen na morebitne udarce, 3- ali 4-krakim jeklenim rezilom ter brezkontaktnimi tesnilnimi ležaji, ki imajo v primerjavi s klasičnimi gumijastimi tesnili daljšo življenjsko dobo in so odporni proti prašnim delcem. Ročaj je ovit v dodaten sloj iz gume, kar omogoča boljši oprijem in veliko prijetnejšo košnjo. 

Med motornimi kosami so zelo priljubljene nahrbtne kose, saj so zelo okretne in udobne za prenašanje ter omogočajo lažje manevriranje. Teža motorja se enakomerno porazdeli med pasom in rameni, kar bistveno olajša nošenje kosilnice. Glava rezalnika pa je okrepljena z gibljivo gredjo, ki olajša košnjo, zato lahko z nahrbtnimi kosami preprosto kosite večja, težko dostopna področja, kot so strmine, sadovnjaki, vinogradi, grmišča, pa tudi vse ostale površine.  

Potem so tu še kombinirane kose, ki z dodatnimi priključki poleg košnje omogočajo tudi druga vrtnarska opravila. Ena takšnih je multifunkcijska motorna kosa z možnostjo dodatnih priključkov, kot so glava z nitko, motorna žaga, puhalnik, robilnik, rahljalnik, škarje za živo mejo in podaljšek. Multifunkcijska motorna kosa je primerna tako za domača kot profesionalna vrtnarska opravila, pohvali pa se lahko tudi z nizko ravnjo hrupa, vibracij in emisij. 

Kosilnice Honda za učinkovito in natančno košnjo

Honda v svojem asortimanu ponuja kosilnice, pa tudi robotske kosilnice, mulčerje in strižne kosilnice.

Hondine kosilnice odlikuje edinstven sistem dveh rezil micro cut twin blade system za mulčenje, ki zreže odrezano travo na čisto majhne koščke. Ti se med travo hitro razkrojijo in tako postanejo odlično naravno organsko gnojilo za rast trave. 

Praktična rešitev za vašo zelenico, tudi kadar vas ni doma, so robotske kosilnice Miimo Honda, ki z uporabo pametnega časovnika za spremljanje vremena in hitrosti rasti trave same naredijo načrt košnje in ga prilagajajo dejanskemu stanju. Imajo senzorje, s pomočjo katerih se izognejo oviram, zato so popolnoma varne tudi v bližini majhnih otrok in ljubljenčkov. Sposobne so pokositi tudi površine na strmini (do 25 stopinj). Ker imajo poseben sistem z varnostno kodo proti kraji, pa jih lahko brez skrbi pustite opravljati svoje delo brez nadzora.  

Hondine kosilnice poganjajo novi motorji GCV različnih moči, ki so zanesljivi, zmogljivi in preprosti za vzdrževanje ter se lahko pohvalijo z nizko ravnjo hrupa.

Poleg tega, da pooblaščeni serviserji ponujajo najvišjo raven kvalitete servisnih storitev, izvajajo tudi primopredajni pregled in pripravo izdelka na uporabo (PDI – predelivery inspection).

Kakovost zagotovljena

Honda, ki se ponaša z več kot 40-letno tradicijo razvoja in proizvodnje bencinskih kosilnic, resnično verjame v svoje izdelke, zato vam ob njihovem rednem vzdrževanju in uporabi originalnih nadomestnih delov zagotavlja kar 25-letno garancijo zanje. S tem se pri Hondi zavezujejo, da bodo originalni nadomestni deli za vašo novo kosilnico na voljo najmanj še 25 let od vašega nakupa. Poleg tega, da pooblaščeni serviserji ponujajo najvišjo raven kvalitete servisnih storitev, izvajajo tudi primopredajni pregled in pripravo izdelka na uporabo (PDI – predelivery inspection). Serviserji so opremljeni z znanjem in orodjem in so vedno pripravljeni vaš izdelek pregledati in vzdrževati. Prav tako imajo na voljo vse potrebne originalne rezervne dele in 24 urni dostop do servisnih priročnikov. Zaupajte vzdrževanje svojega Honda proizvoda strokovnjakom.

Honda v akciji!

Honda vas razveseljuje s ponudbo kakovostnih izdelkov ter preseneča z izjemnimi popusti.

Pri nakupu kos Honda prihranite 150 evrov, vrtne traktorje Honda pa dobite kar za tisoč evrov manj!

Pohitite, akcija traja le do 31. avgusta 2023!

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia