Z agregati Honda ste pripravljeni na vse

Elektrika vedno na dosegu roke

Ste kdaj pomislili na to, kakšno bi bilo življenje brez elektrike? Na srečo se vam ni treba bati najhujšega scenarija – vsaj dokler imate agregat Honda. Ga še nimate? Pri Honda As Power vam z veseljem pomagajo pri izbiri pravega za vaše potrebe. 

Kakovostni agregat je nepogrešljiv
Ob vremenskih neprilikah se pogosto zgodi, da brez elektrike ostane več hiš, vasi ali celo krajev. To lahko povzroči številne nevšečnosti in posledično tudi škodo. Temu se lahko izognete s kakovostnim agregatom, ki bi moral biti glede na njegovo uporabnost dandanes že pri vsaki hiši. Vendar katerega izbrati?

Med Hondinimi agregati boste zagotovo našli pravega zase.

Hondini generatorji slovijo po trpežnosti, majhni porabi bencina, tihem delovanju in visoki kakovosti električnega toka.

Honda je sinonim za kakovost
Že poznate agregate Honda? Ti so zaradi svoje kakovosti, zanesljivosti, predvsem pa dolge življenjske dobe znani po vsem svetu.

Pravijo, da se agregat Honda kupi samo enkrat v življenju. Prvi inverterski generatorji iz Honde, ki so bili izdelani pred več kot 30 leti, namreč še danes delujejo povsem brezhibno. Na Hondino kakovost prisegajo tudi profesionalci, kot so gradbeniki in razni obrtniki, saj so agregati Honda razviti za delo v najtežjih pogojih in za pogon najzahtevnejših naprav.

Pomembni sta moč in kakovost energije
Pri agregatih je pomembna tako moč kot kakovost električne energije, ki jo ti proizvajajo. Nihanja v napetosti in frekvenci namreč lahko močno skrajšajo življenjsko dobo naprav, ki so priključene na agregat.

Hondini generatorji slovijo po trpežnosti, majhni porabi bencina, tihem delovanju in visoki kakovosti električnega toka. Agregati pa proizvajajo kakovostno napetost in stabilno frekvenco ter so varni tudi za napajanje najobčutljivejših naprav, kot so osebni računalniki, televizija, hi-fi, itd.

Honda je prva razvila generatorje z zmožnostjo napajanja občutljive elektronike. Njihova inverterska tehnologija zagotavlja elektriko enake ali celo boljše kakovosti, kot prihaja iz vtičnice v vašem domu. Proizvedejo lahko od 1.000 do 7.000 vatov električne energije, kar je dovolj za poganjanje prenosnega računalnika ali gradbenih strojev ter celo za oskrbo družinske hiše z vso potrebno energijo.

Kateri agregat izbrati?
Odvisno od vaših potreb. Ključno vprašanje je, za napajanje katerih naprav boste uporabljali agregat? Preštejte vse naprave in seštejte njihovo porabo. Na primer: hladilnik 600 W, plazma TV 300 W, namizni računalnik 300 W, prenosna klima 2500 W … Ko dobite skupni seštevek, dodajte še približno 30 %, saj noben bencinski ali dizelski motor ne sme ves čas delovati na maksimalni moči.

Izbirajte v Hondini pestri ponudbi
Honda Power Equipment nudi zelo široko paleto agregatov, primernih za najrazličnejše potrebe in namene uporabe.

Izbirate lahko med kompaktnimi in prenosnimi agregati, ki jih lahko vzamete s sabo na kampiranje. Potem so tu agregati, ki so namenjeni dolgotrajni profesionalni rabi, na primer v gradbeništvu. Za napajanje doma pa se kupci največkrat odločajo med modeli agregatov serije EG, ki so izredno varčni, zanesljivi, tihi in preprosti za uporabo. Tu je še legendarni model Honda EU22i – prenosni inverterski generator, ki je izredno tih, kompakten in lahek (tehta le dobrih 20 kilogramov), zato je odličen sopotnik na kampiranju, piknikih ali pri delu na terenu. Še več, dva enaka agregata (vsak z izhodno močjo 2200 vatov) lahko tudi povežete in tako podvojite skupno izhodno moč. Uporabniki pa so navdušeni tudi nad agregatom Honda EU32i, ki tehta le dobrih 26 kilogramov in premore kar 3200 vatov največje izhodne moči, upravljate pa ga lahko tudi na daljavo, s svojim telefonom.

O izbiri pravega agregata Honda se posvetujte s prodajalcem iz mreže zastopnikov in trgovcev AS Power Equipment.  

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia