Prekopalnik Honda ni kar ena freza

Delo s Hondinim prekopalnikom je preprosto in v užitek.

70 let inovacij, testiranj, izpopolnjevanj in ponovnih testiranj. Prekopalniki Honda z lahkoto opravijo z najbolj zbito in zahtevno zemljo. Pa tudi s konkurenco!

Izognite se začetniški napaki
Dobro pripravljena in zrahljana zemlja je osnova za obilen in zdrav pridelek. To ve vsak ljubiteljski vrtnar. Žal pa ravno pri nakupu prvega prekopalnika marsikdo naredi veliko napako in kupi ceneno frezo, ki jo pač najde v akciji v bližnjem vrtnem centru. Čez nekaj let, po številnih popravilih ter razočaranju zaradi neučinkovitosti, slabe vodljivosti in nezanesljivosti izbranega prekopalnika, pa se prenekateri odloči bolj premišljeno – za nakup enega izmed prekopalnikov Honda.

Prekopalniki Honda so na voljo različnih velikosti. Izbirate lahko med mikro, kompaktnimi in profesionalnimi stroji.

Hondin prekopalnik preprosto deluje
Po vsem svetu je veliko ponosnih lastnikov Hondinih prekopalnikov, starih tudi trideset in štirideset let, ki še vedno odlično in zanesljivo opravljajo svoje naloge. Za to obstaja preprost razlog: narejeni so izredno kvalitetno, poganjajo pa jih legendarni Hondini štiritaktniki, razviti za delo v najtežjih pogojih in za pogon najzahtevnejših naprav. Honda je s svojo kvaliteto in tehnologijo postavila visoka merila in je pri izdelavi prekopalnikov, kosilnic, agregatov … daleč pred konkurenco.

Lahko vodljive zverine
Zemlja se od vrta do vrta zelo razlikuje. Lahko je težka glinena, ilovnata ali prodnata in kamnita. Zato so pri Hondi ustvarili številne tehnologije, ki omogočajo enostavno delo in zagotavljajo odličen nadzor v narjazličnejših pogojih. Do šest prestav za vožnjo naprej, nastavljiva delovna širina, sklopka na levi in desni, nizko težišče … Hondine inovativne rešitve omogočajo, da z lahkoto obvladate tudi najmočnejši stroj. Delo s Hondinim prekopalnikom je preprosto in v užitek.

Tudi sosedje bodo navdušeni
Vse Hondine prekopalnike poganjajo štiritaktni motorji, ki so izredno ekonomični in zaradi manjših emisij prijazni do okolja. Ker so veliko tišji od konkurence, lahko trdimo, da so prijazni tudi do vaših sosedov. So gospodarni z gorivom in imajo velik navor tudi pri nizkih vrtljajih, zato lahko s prekopalniki Honda obdelujete tudi najbolj zbito zemljo. Hondin mehanizem za dekompresijo pa zagotavlja, da se motor vsakič enostavno zažene.

Majhni in veliki multipraktiki
Prekopalniki Honda so na voljo različnih velikosti. Izbirate lahko med mikro, kompaktnimi in profesionalnimi stroji. Svoj model lahko med njimi najdeta tako ljubiteljski vrtičkar, ki obdeluje nekaj manjših gredic, in profesionalni vrtnar, ki potrebuje zmogljiv stroj za obdelavo velikih površin. Na voljo pa je tudi cela vrsta priključkov, s katerimi lahko katerikoli prekopalnik Honda postane večnamenski stroj. Svojemu prekopalniku lahko dodate odstranjevalnik trave, prezračevalnik trate, rahljalnik zemlje, plug ali priključek za pobiranje krompirja.

Jamstvo življenjske dobe 25 let
Honda dosledno zagotavlja, da so vsi sestavni deli njihovih izdelkov najvišje kakovosti. Zato lahko edina zagotavlja življenjsko dobo 25 let. To pomeni, da Honda Power Equipments jamči dobavljivost originalnih delov za vsak model vsaj še 25 let od vašega nakupa.

Želite izvedeti več?
Nakup kvalitetnega prekopalnika je dolgoročna investicija, zato ne bo odveč, če se pred izbiro modela posvetujte tudi s strokovnjakom, zastopnikom, ki vam bo pomagal oceniti vaše potrebe in dodatno pojasnil značilnosti in zmogljivosti posameznih modelov. Poiščite najbližjega zastopnika Honda Power Equipments tukaj.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia