Honda HRX - lahko življenje

Ponudba HRX kosilnic je bila še dodatno izpopolnjena. Zdaj lahko z novimi 4-taktnimi motorji GCV170 in GCV200 doživite še večjo moč, ki je prek spremenljivega ali hidrostatičnega pogona, popolnoma in z lahkoto obvljadljiva. Košnja zelenic je tako še lažja.

 

Lahek zagon

Ti novi in napredni 4-taktni motorji imajo izboljšan postopek izgorevanja, ki ne samo izboljša učinkovitost porabe goriva, vendar zagotavlja enostaven zagon tudi po zimskem skladiščenju. Obstaja tudi možnost električnega zagona na modelu HRX 537 HZE, da se zagon še dodatno olajša.

Trpežno ohišje

Naša ohišja Polystrong in Xenoy so narejena iz visokotehnoloških polimernih materialov, ki so lahki, močni in trpežni. Prav tako so odporni na UV in korozijo, kar jim pomaga, da ostanejo v odličnem stanju.

Popoln nadzor

Serija HRX je na voljo s tremi različnimi možnostmi pogona. Ne gelde na to, ali gre za opcijo s fiksno hitrostjo, novo opcijo Select Drive z izbirnim pogonom ali hidrostatični pogon; vse tri opcije nudijo najvišjo raven udobja in nadzora.

Nastavljivo mulčenje

Naš sistem Versamow™ ponuja sedem nastavitev – od popolnega zbiranja v koš do popolnega mulčenja. To omogoča natančen nadzor nad izmetno količino trave, ki jo vaša zelenica potrebuje. (Ta funkcija ni na voljo pri HRX 476 OJEX)

Varnost na prvem mestu

Sistem Roto-Stop® omogoča hitro in varno zaustavitev nožev, brez da bi morali izklopiti motor. Idealno za praznenje vreče za travo, odstranjevanje naplavin ali ko prehajate čez poti in dovoze. (Ta funkcija ni na voljo za HRX 476 VKE in HRX 476 OJEX.)

Nastavljiva višina reza

S kosilnico HRX lahko enostavno prilagodite višino košnje svoje strave. Preprost pritisk gumba ob strani vam omogoča natančen nadzor enakomernega spuščanja ali dviganja ohišja.

Brez polivanja

Za lažjo polnjenje bencinske posode smo preoblikovali pokrovček. Sedaj je več kot dvakrat večji od prejšnjih modelov.

Priročno

HRX je neverjetno enostaven za vzdrževanje. Zračni filter lahko preprosto zamenjate z roko, svečka pa je zahvaljujoč novi zasnovi motorja veliko bolj dostopna.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia