Mean Mower V2

Narejena pri Team Dynamics, Hondinem britanskem partnerju in z ekipo, ki je sodelovala pri izgradnji prve Mean Mower kosilnice se sedaj vrača v posodobljeni verziji. Prva izdaja je leta 2014 prejela naziv najhitrejše kosilnice na svetu, sedaj pa se je razvoj prenesl na popolnoma novo raven. Z uporabo CAD oblikovanja, več izdelanimi deli po meri, naprednejšimi materiali in 3D tiskanjem sedaj nova verzija premore skoraj dvakratno moč originala in dosega hitrosti prek 241 km/h

Motor – 999cc štiri valjni vzet iz Hondinega športnega motorja Fireblade SP, proizvede več kot 190 konjskih moči pri 13,000 obratih. S super lahkim okvirjem in suho težo motorja 69.1kg, so inženirji proizvedli neverjetno razmerje med možjo in težo, ki znaša kar 1000 konjskih moči na tono – 25% več kot pri Bugati Chironu.

Večino materiala za kosilnico je bilo oblikovano in narejeno po meri. Ohišje, narejeno iz T45 jekla namesto zlitine kroma in molibdena, daje ohišju obstojnost in prilagodljivost. Zelo pomembno, ker kosilnica nima vzmetenja.

Spodaj si lahko ogledate več slik in ogledate video
 

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia