Honda Power Equipment program od sedaj na tržišču BiH

V Sarajevu se je 10.oktobra odvijala prezentacija Hondineg »Power Equipment« programa, ki bo od sedaj naprej na voljo tudi na tržišču Bosne in Hercegovine preko našega podjetja, kot generalnega zastopnika znamke Honda za Slovenski trg in trg Bosne in Hercegovine.

Prezentacija Hondinega tehničnega programa je bila vodena s strani direktorja podjetja – Mihe Šetina in generalnega direktorja Honda Motor Europe – oddelka Power Equipment – Martina Sandersa.

Glavne prednosti Hondinega tehničnega programa so, da ljudjem s tehnologijo omogoča kvalitetnejše življenje in olajšano delo vsakodnevnih obveznosti v domačem gospodinjstvu kot tudi industriji.

Glavna naloga podjetja AS Domžale Moto center d.o.o. je narediti novo distribucijsko mrežo, okrepiti postprodajne aktivnosti in podporo, v katero spadajo lažja in predvsem hitrejša dobava originalnih rezervnih delov, lažje reševanje garancij, hitrejše zalaganje tržišča s proizvodi itd.

Poslovni plan podjetja je, da v naslednjih treh letih doseže prodajo 1000 kosov Honda Power Equipment proizvodov letno.

Martin Sanders je izrazil zadovoljstvo, ker se Hondino poslovanje širi na tržišče Bosne in Hercegovine in poudaril, da je do vključno 31. marca 2012 Honda Power Equipment imel 5,8 milijona zadovoljnih kupcev od skupno 23,9 milijona Hondinih kupcev.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia