Pet razlogov, zakaj izbrati kosilnico Honda

Za vsak vrt in zelenico se prava najde

Najpogostejša napaka pred nakupom kosilnice je, da podcenjujemo čas, ki ga porabimo za košnjo in urejanje svoje trate. In potem se marsikdo odloči za poceni kosilnico iz akcije, ker da bo že dobra za njegove potrebe. A kmalu sledi razočaranje. Zaradi slabih materialov je kakovost košnje slabša, kosilnica se začne kvariti, servisna podpora je slabo organizirana in ni mogoče dobiti nadomestnih delov, zaradi nezanesljivosti vsakokratna košnja postane stres in kosilnica veliko prekmalu postane le še kos stare šare. Izkušnja s kosilnico Hondo je zelo drugačna. Poglejmo, zakaj.

S Hondo lahko košnja postane užitek
Več kot 40 let tradicije razvoja in proizvodnje kosilnic pomeni številne napredne tehnične inovacije, ki omogočajo preprost in zanesljiv zagon ter udobno, varno in kakovostno košnjo. Od kosilnic za manjše vrtove do modelov, namenjenih profesionalcem – vse imajo svoje posebnosti in tehnične karakteristike, a vsem je skupna pozornost za detajle, uporaba najboljših materialov in optimizirana funkcionalnost.

Ne glede na velikost, obliko, naklon ali druge značilnosti vrta, pri Hondi imamo za vas popolno kosilnico.

Vaša trata bo bolj zelena in vitalna
Pri Hondi so izdelali edinstven sistem dveh rezil Micro Cut za mulčenje. Dve zamaknjeni rezili zrežeta odrezano travo na čisto majhne koščke. Kosilnica jih razpiha med travo, kjer se hitro razkrojijo. Pokošena trava tako ne duši zelenice, ampak postane odlično naravno gnojilo za zdravo in vitalno rast trave. Rezultat je lepša in gosta zelenica, ki jo bodo tudi sosedi občudovali.

Funkcija mulčenja je integrirana, zato ne potrebujete posebnega nastavka za mulčenje kot pri kosilnicah drugih proizvajalcev. Mulčenje aktivirate ali deaktivirate preprosto z nastavitvijo ročice na kosilnici.

Hondini motorji so preprosto boljši in tišji
Bencinske kosilnice Honda poganjajo novi motorji GCV različnih moči. Zanesljivi in zmogljivi motorji se izredno preprosto zaženejo ne glede na pogoje. Zelo strpni so do goriv nižje kakovosti, kar je pomembno zlasti po daljših obdobjih brez uporabe. Njihovo vzdrževanje je preprosto, odlikujejo pa se po izredni učinkovitosti in nizki ravni hrupa.

Za vsak vrt in zelenico se prava najde
Ne glede na velikost, obliko, naklon ali druge značilnosti vrta, pri Hondi imamo za vas popolno kosilnico. Lastniki manjših in srednje velikih vrtov boste verjetno izbirali med modeli Izy, za košnjo večjih površin so narejeni modeli HRX, profesionalni rabi so namenjene kosilnice iz linij HRD in HRH. Izbira je zares velika, zato se pred nakupom posvetujte s pooblaščenim prodajalcem, ki vam bo z veseljem pomagal najti natanko to, kar si želite in kar potrebujete za svoj vrt.

Samo Honda jamči življenjsko dobo 25 let
Trajnost Hondinih različnih vrtnih strojev in agregatov je že pregovorna. Tudi marsikatera Hondina kosilnica, ki bi jo lahko uvrstili že med starodobnike, še vedno odlično služi svojemu ponosnemu lastniku. Skrivnost je v tem, da Honda dosledno uporablja samo kakovostne materiale, brez kompromisov. Če boste svojo kosilnico redno vzdrževali, spremljali raven olja, pregledovali stanje rezil in uporabili le originalne nadomestne dele, vam bo odlično služila dvajset, trideset ali še več let. To zagotavlja tudi proizvajalec z izjemnim jamstvom življenjske dobe 25 let. S tem se pri Hondi zavezujejo, da bodo originalni nadomestni deli za vašo novo kosilnico na voljo najmanj še 25 let od vašega nakupa.

Poznate še katerega proizvajalca, ki si upa obljubiti kaj takšnega?

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia