Lasten agregat – vaš najboljši plan B

Legendarna kvaliteta poznana po celem svetu

Kakovosten agregat je najboljše zavarovanje pred posledicami in škodo, ki lahko nastane zaradi izpadov električne energije.

Priskrbite si neodvisen vir elektrike
Naše življenje poganja električna energija. Potrebujemo jo na praktično vsakem koraku. In če smo se navadili, da nam je vedno na voljo v zadostnih količinah, je zdaj nastopil čas, ko moramo razmisliti tudi o planu B, torej o nakupu agregata, ki nam bo omogočil normalno življenje in delo tudi v primeru motenj oskrbe. Toda kateri agregat izbrati?

Pri izbiri agregata ni pomembna samo njegova moč, ampak tudi to, kako kakovostno električno energijo proizvaja.

Nakup agregata je dolgoročna investicija, zato izberite Hondo
Obstaja preprost razlog za to, da lahko vidite veliko zelo starih Hondinih strojev še vedno v uporabi. Narejeni so kvalitetno in imajo najdaljšo življenjsko dobo. To brez zadržkov velja tudi za agregate Honda. Razviti so za delo v najtežjih pogojih in za pogon najzahtevnejših naprav. Honda je s svojo kvaliteto in tehnologijo postavila visoka merila in je pri izdelavi agregatov daleč pred konkurenco.

Ni vsaka elektrika dovolj dobra
Pri izbiri agregata ni pomembna samo njegova moč, ampak tudi to, kako kakovostno električno energijo proizvaja. Nihanja v napetosti in frekvenci namreč lahko močno skrajšajo življenjsko dobo naprav, ki so priključene na agregat. Tudi gospodinjski aparati in naprave, ki jih uporabljamo doma, so zelo občutljivi na kvaliteto električne energije. Zato je Honda razvila agregate, ki proizvajajo kvalitetno napetost in stabilno frekvenco; robustno moč, ki pa je varna tudi za najubčutljivejše naprave, kot so osebni računalniki, televizija, hi-fi itd.

Tihi, varčni in zanesljivi
Honda Power Equipment nudi zelo široko paleto agregatov, primernih za najrazličnejše potrebe in namene uporabe: od kompaktnih prenosnih, ki jih lahko vzamete s sabo na kampiranje, do generatorjev, namenjenih dolgotrajni profesionalni rabi, recimo v gradbeništvu. Za napajanje doma se kupci največkrat odločajo med modeli agregatov serije EG, ki so izredno varčni, tihi, zanesljivi in enostavni za uporabo.

Narejeni za dolgotrajno delovanje
Hondini agregati serije EG delujejo v zahtevnih razmerah in zagotavljajo zanesljiv vir kakovostne električne energije, kadarkoli jo potrebujete. Razviti so bili z mislijo na profesionalne uporabnike, toda zaradi enostavne uporabe in večjega rezervoarja za gorivo, ki omogoča neprekinjeno delovanje do 12 ur, se odlično obnesejo tudi kot rezerven vir električne energije za napajanje doma.

Zanesljiva moč in čista energija za vaš dom

Agregate serije EG poganjajo izredno stabilni in varčni motorji GX zadnje generacije in so opremljeni z D-AVR sistemom digitalne regulacije napetosti (Digital Automatic Voltic Regulator).  Ta z uporabo mikroračunalnika izredno natančno regulira izhodno napetost. Na voljo so modeli z maksimalno močjo 3600, 4500 in 5500 watov, a preden izberete svojega, se posvetujte še s strokovnjakom, ki vam bo pomagal oceniti, kako zmogljiv agregat potrebujete.

Poiščite najbližjega strokovnjaka, zastopnika za Honda Power Equipment tukaj

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia