Je kosilnica Honda primerna za moj vrt?

Kosilnice Honda imajo vse

Seveda, med kosilnicami Honda boste zagotovo našli primerno tudi za svoj vrt! Honda v svojem prodajnem programu ponuja klasične bencinske, robotske, baterijske  in profesionalne modele kosilnic. Prav vsi modeli so uporabniku prijazni, odlikujejo pa jih tudi kakovost, zmogljivost in učinkovitost.

Kakovostne kosilnice za vsako trato
Ne glede na velikost, obliko, naklon ali druge značilnosti vrta, boste pri Hondi našli popolno kosilnico zase oziroma svoj vrt, saj Honda v svojem asortimanu ponuja vrsto modelov za domačo in profesionalno uporabo.

Lastnikom manjših in srednje velikih vrtov priporočamo, da izbirajo med modeli Izy, za košnjo večjih površin so narejeni modeli HRX, profesionalni rabi pa so namenjene kosilnice iz linij HRD in HRH.

Honda se ponaša z več kot 40-letno tradicijo razvoja in proizvodnje bencinskih kosilnic ter številnimi naprednimi tehničnimi inovacijami, ki omogočajo preprost in zanesljiv zagon ter udobno, varno in kakovostno košnjo.

Zmogljivi motorji s tihim delovanjem
Bencinske kosilnice Honda poganjajo novi motorji GCVx različnih moči. So zanesljivi, zmogljivi, varčni in preprosti za vzdrževanje ter se lahko pohvalijo z nizko ravnjo hrupa.

Funkcija mulčenja
Skoraj vsi modeli Hondinih kosilnic imajo vgrajeno tudi funkcijo mulčenja. Gre za edinstven sistem dveh rezil micro cut za mulčenje, ki zreže odrezano travo na čisto majhne koščke. Ti se med travo hitro razkrojijo in tako postanejo odlično naravno organsko gnojilo za rast trave. Funkcija mulčenja je integrirana, zato ne potrebujete posebnega nastavka za mulčenje kot pri kosilnicah drugih proizvajalcev. Mulčenje aktivirate ali deaktivirate preprosto z nastavitvijo ročice na kosilnici.

Robotske kosilnice
Odlična rešitev za vašo zelenico, tudi kadar vas ni doma, so robotske kosilnice Miimo Honda, ki z uporabo pametnega časovnika za spremljanje vremena in hitrosti rasti trave same naredijo načrt košnje in ga prilagajajo dejanskemu stanju. Imajo senzorje, s pomočjo katerih se izognejo oviram, zato so popolnoma varne tudi v bližini majhnih otrok in ljubljenčkov. Sposobne so pokositi tudi površine na strmini (do 25 stopinj). Ker imajo poseben sistem z varnostno kodo proti kraji, pa jih lahko brez skrbi pustite opravljati svoje delo.

40-letna tradicija in 25-letna garancija
Honda se ponaša z več kot 40-letno tradicijo razvoja in proizvodnje bencinskih kosilnic ter številnimi naprednimi tehničnimi inovacijami, ki omogočajo preprost in zanesljiv zagon ter udobno, varno in kakovostno košnjo. Pri Hondi resnično verjamejo v kakovost svojih kosilnic, zato vam ob njihovem rednem vzdrževanju in uporabi originalnih nadomestnih delov zagotavljajo kar 25-letno garancijo zanje. Potrebujete še dodaten razlog?

Obiščite nas na Honda Power Equipment in se prepričajte na lastne oči. Naši usposobljeni strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vaša vprašanja.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia