Mio Standard prekopalnik FR260MS

Cena z DDV
699,00 €
Blagovna znamka: Mio Standard
Šifra artikla: FR260MS
Kategorije: Obdelava zemlje, Prekopalniki

Deli z ostalimi:     

Mio Standard Prekopalnik FR260 – Učinkovita Obdelava Zemlje za Vsak Vrt

 

Ponosno vam predstavljamo Mio Standard Prekopalnik FR260, vaš zanesljiv partner za obdelavo majhnih in srednje velikih vrtov. Z njim bo priprava tal in vzdrževanje vašega vrta enostavnejše in kakovostnejše. Ta lahka in okretna freza omogoča, da boste brez napora ohranjali urejenost vašega vrta ali skrbno razporejenih vrst na večjih površinah.

Globoka in Natančna Priprava Tal: FR260 omogoča pripravo tal do globine 29 cm, kar je idealno za sajenje ali setev vaših najljubših rastlin. Z natančnim obdelovanjem tal boste poskrbeli za optimalne pogoje za rast in razvoj.

Prilagodljiv in Enostaven za Uporabo: Opremljen je s prilagodljivim ročajem, ki ga lahko nastavite po višini in v stran. To vam omogoča udobno in enostavno delo brez pretirane utrujenosti.

Uporaba na Omejenih Površinah: Zaradi vzvratne prestave je prekopalnik FR260 izjemno enostaven za uporabo na površinah, ki so ograjene ali kako drugače omejene. Brez težav boste dosegli tudi težje dostopne kotičke.

Prilagodljivost z Dodatki: Prekopalnik lahko uporabljate z različnimi dodatki, kot je komplet za osipanje ali komplet za odstranjevanje mahu s trate. S temi dodatki boste še bolj prilagodili delo svojim potrebam.

Mio Standard Prekopalnik FR260 je vaš zanesljiv sopotnik za vrtno delo. Ne glede na velikost vašega vrta, boste s to frezo dosegli natančne in kakovostne rezultate pri obdelavi tal.

 

Lastnosti izdelka

Blagovna znamkaMio Standard
ModelFR260
MotorB&S 550
Prostornina127 ccm
Moč motorja2,3 kW
Menjalnik1/0
Delovna zmogljivostdo 1000m2
Največja obdelovalna globinado 24 cm
Največja obdelovalna širinado 52 cm
Rezila4 vrst s 4 noži
Masa27 kg

Poišči prodajalca

Dobro je vedetiHonda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia