Mio Standard mulčer UM53

Cena z DDV
1.599,00 €
Blagovna znamka: Mio Standard
Šifra artikla: UM53
Kategorije: Urejanje okolice, Kosilnice, Mulčerji in strižne kosilnice

Deli z ostalimi:     

Mio Standard Mulčer UM53 – Učinkovito Kosilnico za Zahtevne Terene

 

Mio Standard Mulčer UM53 je kosilnica, ki bo poskrbela za učinkovito košnjo in obvladovanje rasti na zahtevnih terenih. Z izjemno močjo, prilagodljivostjo in naprednimi funkcijami je idealna izbira za tiste, ki želijo doseči profesionalne rezultate na večjih površinah.

Enostavno Upravljanje in Višja Košnja: UM53 je zasnovana tako, da omogoča enostavno upravljanje, obenem pa je kos zahtevnim nalogam. Kosilnica vam omogoča košnjo trave do višine 50 cm in več, kar je idealno za podrast in visoko travo. Prilagodljiva višina reza vam omogoča prilagajanje košnje glede na specifične potrebe.

Prilagoditev Terenu in Manjša Obremenitev: Z inovativno prilagoditvijo terenu lahko kosilnico prilagodite naklonu terena. Nastavljiva višina košnje na krmilu ter vrtljivo sprednje kolo omogočata lažje manevriranje in boljši stik s površino. Širina reza 510 mm pa omogoča hitro in učinkovito delo na večjih površinah.

Močan Motor in Kvalitetno Rezilo: S profesionalnim motorjem Honda GCVx200 in rezilom OREGON GATOR je UM53 kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Rezilo je pritrjeno na pogonsko gred z ležajem, kar ščiti motor pred udarci in zagotavlja zanesljivost.

Udobje in Varnost Rokovanja: Z menjalnikom s spremenljivo hitrostjo je upravljanje kosilnice udobno. Prilagodljivo in bočno nastavljivo krmilo omogoča enostavno delo brez trčenja ob ovire. Za varnost pa je na voljo ročica za zaustavitev motorja na krmilu.

Mio Standard Mulčer UM53 je opremljen z močjo in funkcijami, ki bodo olajšale vaše delo na zahtevnih terenih. Profesionalni rezultati so dosegljivi s to napredno kosilnico, ki je zasnovana za zmogljivost, prilagodljivost in trajnost.

 

Lastnosti izdelka

Blagovna znamka Mio Standard
Hitrost 1,8 – 2,4 km/h
Masa 65 kg
Motor Honda GCVx200
Moč motorja 4,2 kW
Ohišje Jekleno
Pogon (naprej/vzvratno) Naprej, 7 prestav
Prostornina 196 ccm
Prostornina rezervoarja 1 l
Velikost koles (P/Z) (mm) 380 mm
Višina reza (mm) 55 – 110, 4 stopnje
Širina reza (mm) 510

Poišči prodajalca

Dobro je vedetiHonda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia