Agregati Honda

Legendarna kakovost, poznana po vsem svetu

Električna energija, ki jo proizvajajo agregati Honda, je visoke kakovosti, brez nihanj v napetosti, ki bi lahko poškodovala priključene naprave. Konkurenco prekašajo tudi po zanesljivosti, robustni izdelavi in tihem delovanju. V kampu, na gradbišču ali doma, agregat Honda vam priskrbi vso električno energijo, ki jo potrebujete – ko jo potrebujete.

Trajni in zanesljivi, praktično neuničljivi
Agregati Honda skoraj po vsem svetu slovijo kot najbolj zanesljivi in robustni, tako rekoč neuničljivi. Pravijo, da se agregat Honda kupi samo enkrat v življenju. Tudi prvi inverterski generatorji iz Honde, narejeni pred dobrimi tremi desetletji, še danes povsem brezhibno delujejo.

Pri izbiri agregata je potrebno upoštevati veliko dejavnikov, zato pred nakupom dobro premislimo, kaj v resnici potrebujemo. Honda Power Equipment nudi zelo široko paleto generatorjev, ki so primerni za različne potrebe in namene uporabe.

Cenen agregat lahko poškoduje priključene naprave
Pri izbiri generatorja ni pomembna le izhodna moč, ki jo potrebujete glede na priključene porabnike. Izredno pomembna je tudi kakovost električne energije, ki jo agregat proizvaja. Nihanja v napetosti in frekvenci namreč lahko močno skrajšajo življenjsko dobo občutljivih naprav, kot so osebni računalnik, televizija in različne druge digitalne naprave. Nakup cenenega generatorja oziroma agregata vas lahko na koncu zelo veliko stane.

Agregati Honda za napajanje občutljive elektronike
Honda je prva razvila generatorje z zmožnostjo napajanja občutljive elektronike. Njihova inverterska tehnologija zagotavlja elektriko enake kakovosti, kot prihaja iz vtičnice v vašem domu. Proizvedejo lahko od 1.000 do 7.000 vatov električne energije, kar je dovolj za poganjanje česarkoli, od prenosnega računalnika do gradbenih strojev, in dovolj za oskrbo družinske hiše z vso potrebno energijo.

Kako izbrati pravi agregat?
Nakup generatorja elektrike je dolgoročna investicija, zato izberite premišljeno. Izberite med agregati Honda, ki slovijo po trpežnosti, majhni porabi bencina, tihem delovanju in visoki kakovosti električnega toka. Vprašanje pa je, kako zmogljiv generator potrebujete? Zato preštejte naprave, ki jih mora generator poganjati, in seštejte njihove porabe. Na primer: hladilnik 600 W, plazma TV 300 W, namizni računalnik 300 W, prenosna klima 2500 W … Ko dobite skupni seštevek, dodajte še približno 30%, saj noben bencinski ali dizelski motor ne sme ves čas delovati na maksimalni moči.

Legendarni model Honda EU22i, z vami povsod
Nekateri agregati Honda imajo že prav ikoničen status. Med njimi je prenosni inverterski generator EU22i. Ker je izredno tih, kompakten in lahek. Ker tehta le dobrih 20 kilogramov, lahko gre z vami kamorkoli, na kampiranje, piknik v naravi ali pa ga uporabite za svoje delo na terenu. S svojo izhodno močjo 2200 vatov morda ne zmore poganjati vseh naprav, ki bi jih želeli nanj priključiti hkrati, toda Honda ima še eno izvirno rešitev: dva enaka agregata je mogoče povezati in podvojiti skupno izhodno moč. Izredno priljubljen model EU22i je zdaj dobil močnejšega brata, agregat Honda EU32i, ki tehta le 5 kilogramov več (26,5 kg), zmore pa kar 3200 W največje izhodne moči in ga lahko upravljate na daljavo, kar s svojim telefonom.

Pred nakupom generatorja se posvetujte s prodajalcem
Pri izbiri agregata je potrebno upoštevati veliko dejavnikov, zato pred nakupom dobro premislimo, kaj v resnici potrebujemo. Honda Power Equipment nudi zelo široko paleto generatorjev, ki so primerni za različne potrebe in namene uporabe. Od kompaktnih prenosnih, do generatorjev, namenjenih dolgotrajni neprekinjeni rabi, na primer v gradbeništvu, in do agregatov za hišo s stikalom, ki samodejno upravlja napajanje vašega doma in ga po potrebi preklopi z električnega omrežja na generator.

Posvetujte se s prodajalcem iz mreže zastopnikov in trgovcev Honda Power Equipment. Poiščite najbližjega tukaj.

Honda Power Equipment

Official Honda Power Slovenia